Sfeervolle familie paasbrunchSamen smullen van heel veel paaslekkers!

Zondag 9 en maandag 10 april 2023

Samen genieten tijdens Pasen

De paasdagen komen er weer aan, kijkt u ook zo uit naar deze dagen? Het samen zijn met familie en vrienden en om gezamenlijk te genieten van heerlijke paasgerechten? Tijdens de paasdagen bent u van harte welkom bij Bar Bistro DuCo voor een uitgebreide familie paasbrunch. Onze locaties zijn sfeervol en modern ingericht. Tijdens de paasbrunch kunt u genieten van een uitgebreid buffet boordevol warme en koude gerechten, diverse (vegetarische) salades, verschillende soorten luxe broden en beleg. Van vleeswaren en vis, tot aan verschillende kaassoorten en zoetigheid. Geniet van vers fruit of lekkernijen van het dessertbuffet. De brunch is inclusief onbeperkt zuivel, diverse sappen, koffie en thee. De keuze is reuze!

Voor de kids zijn er leuke activiteiten aanwezig.

Tip: Reserveer tijdig een tafel, want vol is vol! Komt u met een groep van 8 of meer, geef uw reservering dan telefonisch aan ons door.


Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting.

DuCo CallantsoogCallantsoog, Noord-Holland

Vlak bij het Noordzeestrand bevindt zich het sfeervolle Bar Bistro DuCo Callantsoog, onderdeel van Fletcher Badhotel Callantsoog. Het restaurant is omgeven door prachtige natuur wat rust, activiteit en culinair genieten samen brengt.

Bekijk DuCo Callantsoog

DuCo Uden-VeghelUden, Noord-Brabant

Het sfeervolle Bar Bistro DuCo Uden-Veghel is het culinaire hart van het veelzijdige Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. In het stijlvolle en gezellige restaurant bent u van harte welkom voor een kopje koffie, heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Uden-Veghel

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Haamstede

DuCo HaamstedeBurgh Haamstede, Zeeland

Bar Bistro DuCo Haamstede is onderdeel van het compleet nieuwe Fletcher Strandhotel Haamstede. In het stijvolle en gezellige restaurant vlakbij de kust bent u van harte welkom voor een kopje koffie of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Haamstede

DuCo OssOss, Noord-Brabant

De modern ingerichte Bar Bistro DuCo Oss is dé culinaire hotspot in de gezellige Brabantse stad Oss. Bar Bistro DuCo Oss bevindt zich in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant oss, gelegen naast het voetbalstadion van TOP Oss.

Bekijk DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Leeuwarden

DuCo LeeuwardenLeeuwarden, Friesland

U vindt de nieuwe Friese culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Leeuwarden midden in het centrum van de bruisende stad Leeuwarden. Het sfeervolle restaurant is onderdeel van het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Bekijk DuCo Leeuwarden

DuCo WinterswijkWinterswijk, Gelderland

Bar Bistro DuCo Winterswijk ligt midden in het Gelderse Achterhoekse landschap, omgeven door een gebied van wijngaarden, houtwallen en coulisse, Saksische boerderijen en molens. U vindt het culinaire restaurant in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Bekijk DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Deurne

DuCo DeurneDeurne, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo Deurne ligt op een 15 hectare groot park aan de rand van Deurne nabij natuurgebied De Peel. Bar Bistro DuCo Deurne is onderdeel van het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Bekijk DuCo Deurne

DuCo MiddelburgMiddelburg, Zeeland

Bar Bistro DuCo Middelburg ligt in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het restaurant ligt tegenover het station van Middelburg, in het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Bekijk DuCo Middelburg

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Middelburg

Bar Bistro DuCo

Privacy Statement

Cadeaukaart

Alle locaties

DuCo Callantsoog »
DuCo Uden-Veghel »
DuCo Haamstede »
DuCo Oss »
DuCo Leeuwarden »
DuCo Winterswijk »
DuCo Deurne »
​DuCo Middelburg »
 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.