De zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.
In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle restaurants te sluiten. Onze restaurants en bars zijn daarom gesloten t/m 1 juni. Alle bestaande tafelreserveringen worden automatisch geannuleerd tot 1 juni.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.

 

DuCo OssOss, Noord-Brabant

De modern ingerichte Bar Bistro DuCo is dé culinaire hotspot in Oss. Bar Bistro DuCo Oss bevindt zich in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant oss, gelegen naast het voetbalstadion van TOP Oss.

Bekijk DuCo Oss

DuCo LeeuwardenLeeuwarden, Friesland

Je vindt de nieuwe Friese culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Leeuwarden midden in het centrum van de bruisende stad Leeuwarden. Het sfeervolle restaurant is onderdeel van het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Bekijk DuCo Leeuwarden

DuCo WinterswijkWinterswijk, Gelderland

Bar Bistro DuCo Winterswijk ligt midden in het Gelderse Achterhoekse landschap, omgeven door een gebied van wijngaarden, houtwallen en coulisse, Saksische boerderijen en molens. Je vindt het culinaire restaurant in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Bekijk DuCo Winterswijk

DuCo DeurneDeurne, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo Deurne ligt op een 15 hectare groot park aan de rand van Deurne nabij natuurgebied De Peel. Bar Bistro DuCo Deurne is onderdeel van het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Bekijk DuCo Deurne

DuCo MiddelburgMiddelburg, Zeeland

Bar Bistro DuCo Middelburg ligt in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het restaurant ligt tegenover het station van Middelburg, in het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Bekijk DuCo Middelburg

Verwacht in 2020!

DuCo Burgh HaamstedeBurgh Haamstede, Zeeland

In 2020 verwelkomen wij Bar Bistro DuCo Burgh Haamstede.

DuCo WeertWeert, Limburg

In 2020 verwelkomen wij Bar Bistro DuCo Weert.

Bar Bistro DuCo

Privacy Statement

Cadeaukaart

Alle locaties

DuCo Oss »
DuCo Leeuwarden »
DuCo Winterswijk »
DuCo Deurne »
​DuCo Middelburg »
 

Ontvang onze laatste aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.