DuCo OssOss, Noord-Brabant

Vanaf maandag 2 september ben je van harte welkom in het stijlvolle restaurant Bar Bistro DuCo Oss. De allernieuwste Bar Bistro DuCo bevindt zich in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant oss, gelegen naast het voetbalstadion van TOP Oss.
 

Bekijk DuCo Oss
 

DuCo LeeuwardenLeeuwarden, Friesland

Op vrijdag 2 augustus zijn de deuren van restaurant Bar Bistro DuCo Leeuwarden geopend. Je vindt de nieuwe Friese culinaire hotspot midden in het centrum van de bruisende stad Leeuwarden. Het sfeervolle restaurant is onderdeel van het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Bekijk DuCo Leeuwarden
 

DuCo WinterswijkWinterswijk, Gelderland

Bar Bistro DuCo Winterswijk ligt midden in het Gelderse Achterhoekse landschap, omgeven door een gebied van wijngaarden, houtwallen en coulisse, Saksische boerderijen en molens. Je vindt het culinaire restaurant in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.
 

Bekijk DuCo Winterswijk
 

DuCo DeurneDeurne, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo Deurne ligt op een 15 hectare groot park aan de rand van Deurne nabij natuurgebied De Peel. Bar Bistro DuCo Deurne is onderdeel van het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.


Bekijk DuCo Deurne
 

DuCo MiddelburgMiddelburg, Zeeland

Bar Bistro DuCo Middelburg ligt in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het restaurant ligt tegenover het station van Middelburg, in het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.


Bekijk DuCo Middelburg
 

Verwacht in 2020!

DuCo Burgh HaamstedeBurgh Haamstede, Zeeland

In 2020 verwelkomen wij Bar Bistro DuCo Burgh Haamstede.

DuCo WeertWeert, Limburg

In 2020 verwelkomen wij Bar Bistro DuCo Weert.

Bar Bistro DuCo

Buizerdlaan 2
3435 SB Nieuwegein

Privacy Statement

Ontvang onze laatste aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.